Hirdetés

Max Payne 3 - megvásárolhatóak lesznek a betétdalok, délután új trailer jön

|

Ha nem csak játék közben szeretnénk hallgatni a Max Payne 3-ban felcsendülő dallamokat, külön is megvásárolhatjuk a lemezt.

Hirdetés

A Max Payne 3 betétdalait a los angeles-i HEALTH zenekar szolgáltatja, az album első, TEARS névre hallgató számát május tizenötödikétől lehet letölteni az iTunes zenetárából.

"Azzal, hogy egy hagyományos zeneszerző helyett egy zenekart kértünk fel, teljesen egyedi hangzású betétdalokat sikerült készíteni," mondta Ivan Pavlovich, a Rockstar betétdalért felelős embere. A TEARS című számot egyébként már hallhattuk korábban a játék TV reklámjában, a május huszonharmadikán megjelenő teljes albumon emellett exkluzív dalokat találhatunk a sao pauloi Emicidától is. A DJ mixeket, amit a játék Nightclub fejezetében hallhatunk a brooklyni Trouble & Bass készítette, ezek ingyenesen lesznek letölthetőek a játék megjelenését követően.További jó hír, hogy ma, itthoni idő szerint délután hat órakor megjelenik a Max Payne 3 multiplayer módját bemutató videósorozat második része, ami természetesen nálunk is látható lesz. Addig tekintsétek meg az első részt, ha még nem láttátok volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)