Hirdetés

Mass Effect - mivel készül a BioWare az N7-napra?

|

Közeleg november 7-e, azaz az N7 nap, a Mass Effect éves ünnepe, és a BioWare-nek tervei vannak.

Hirdetés

Szombaton lesz november 7-e, ami azt jelenti, hogy mindenkinek kötelező (vagy legalább erősen ajánlott) újra elővennie a Mass Effect sorozat valamelyik részét.

Annak is nagyon örülnénk, ha a BioWare bejelentené a Mass Effect trilógia felújított változatát PS4-re és Xbox One-ra, de nem tudjuk, ebben érdemes-e még bízni. Amiről viszont lenne mit mondani, az a jövő év végén megjelenő Mass Effect: Andromeda, melyhez kapcsolódóan eddig mindössze néhány koncepciórajz, egy kevés infó,  képek és egy trailer jelent meg.

Sajnos úgy néz ki, a BioWare más programmal készült: egyrészt szerveznek egy jótékonysági streamet, ami itthoni idő szerint szombat este 6-kor indul, másrészt arra kérik a rajongókat, hogy osszák meg gondolataikat, saját kreálmányaikat a franchise-zal kapcsolatban, az #N7Day hashtaget használva. Egy kis ajándékot már most adtak: a frissen kiadott,facebookos és twitteres profil- és borítóképeket innen tölthetitek le.

A bejelentő blogbejegyzésben szerepelt még, hogy bár nem készülnek nagy bejelentésekre a Mass Effect: Andromeda kapcsán, érdemes lesz szombaton figyelni, mert olyan meglepetésekre számíthatunk, amiknek biztosan örülni fogunk. Addig is lehet találgatni, mik lesznek azok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)