Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - közel 30 percig gyepálják egymást a hősök

|

A Sony most egy hosszabb videóval szemlélteti, hogyan fut majd a Marvel vs. Capcom: Infinite a PlayStation 4-en.

Hirdetés

Az E3-on több alkalommal is megmutatta már a Capcom a Marvel vs. Capcom: Infinite összecsapásait - még Thanos is beköszönt -, de most egy olyan masszív gameplay videót töltött fel a PlayStation, amilyenre nem volt példa korábban. 

Hirdetés

Az alábbi felvételben számos karakter mozgását és kombóját láthatjuk megelevenedni, ahogy betekintést nyerhetünk a sztori módba és a Végtelen kövek használatába is, de természetesen az összeállításból nem maradhatott ki a játék főgonosza, Ultron sem. Nézzétek meg, hogy mire számíthattok, ha a PlayStation 4-es változatban gondolkodtok: 

A Marvel vs. Capcom: Infinite megjelenése szeptember 19-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, méghozzá háromfajta kiadásban (Standard, Deluxe és Collector's Edition). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)