Hirdetés

Már öt éve halott ez a játék, de Cliff Bleszinski most megpiszkálná a sírt

|

Az általa alapított csapat bezárása után a nagy reményekkel készített aréna shootere is befuccsolt, de úgy tűnik, hogy még nem szűnt meg minden remény.

Hirdetés

A LawBreakers lényegében azonnal a földbe állt, ahogy 2017 augusztusában megjelent, amit a kiadó igyekezett a PUBG-re kenni, de ez elég gyenge lábakon álló vádaskodás volt. A Cliff Bleszinski (Unreal Tournament, Jazz Jackrabbit, Gears of War) által alapított Boss Key Productions 2018 áprilisában ismerte el hivatalosan, hogy a lövölde valóban megbukott, egy hónappal később pedig be is zárt a stúdió, majd júniustól a játék ingyenesen letölthetővé vált a Steamen keresztül. 

Bleszinski később azzal magyarázta a bukást, hogy "ő volt a fehér srác, aki diverzitást erőszakolt a játékába, majd a saját szellentését szagolgatta az interjúk során", de már ez is három éve történt, azóta pedig tulajdonképpen síri csend honolt a LawBreakers körül. Egészen mostanáig. 

Hirdetés

CliffyB a Twitteren kecsegtette új hírrel azokat, akiket kellemes emlékek fűznek a LawBreakershez: azt írta egy bejegyzésben, hogy most kapott egy sms-t az ügyvédétől a játékkal kapcsolatban, és arra kérte a kíváncsiskodókat, hogy kövessék őt a shooter jövőjét érintő hírekért. 

Bleszinski közösségi médiás aktivitásából nem derül ki több részlet arról, hogy mi történik a háttérben, így az sem világos, hogy a LawBreakers visszatérést, folytatását, szellemi utódját vagy valami sokkal kisebb jelentőségű dolgot fog bejelenteni a fejlesztő a közeljövőben, de a reakciók alapján akadnak olyanok, akik egyiket sem bánnák. Erre CliffyB is rámutatott egy másik tweetben, mondván teljesen összezavarja, hogy anno a játék bukásáért rengetegen szurkoltak, most pedig ugyancsak sokan támogatják annak lehetőségét, hogy valamilyen formában visszatérhet. 

Ti melyik opciónak örülnétek?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)