Hirdetés

A kiadó szerint a PlayerUnknown's Battlegrounds miatt bukott a LawBreakers

|

Maga a Nexon is elismerte, hogy a LawBreakers rosszul teljesített, és szerintük a "nagyjából ugyanakkor megjelent" PUBG ennek az egyik oka.

Hirdetés

Nehéz ezt a hírt úgy megírni, hogy nem nevetek, de a nehezén már túltettem magam a közlemény olvasása közben.

Hirdetés

A Nexon adta ki a LawBreakerst, ami a tavalyi év egyik legnagyobb bukását mutatta be, és nem tudott felállni az utolsó pár hónapban sem. Ennek köszönhetően a harmadik negyedéves bevételek sem a vártnak megfelelően alakultak. A kiadó szerint ennek hátterében az áll, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds nagyjából ugyanakkor jelent meg, amikor a LawBreakers, és ez általánosságban megnehezítette a konkurencia dolgát.

A PUBG március végén jött, a LawBreakers augusztus elején.

Persze lehet, hogy a Bluehole óriási sikerű játéka miatt a játékosok nem költöttek vagy nem is figyeltek másra, de mivel nagyjából csak annyiban hasonlít a két cím, hogy mindkettőben lövöldözni kell, így nehéz azt gondolni, hogy valaki a PUBG javára mondott le a LawBreakersről.

Nagyon kérdéses Cliff Bleszinksi új alkotásának jövője. A közlemény alapján a Nexon nem akar többet foglalkozni vele, úgyhogy csak akkor lehet esélye életben maradni, ha valaki más felkarolja. A SteamCharts szerint az elmúlt 30 napban 90 volt a csúcs az egyszerre játszó játékosok számát nézve, erre meg nem nagyon lehet építeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)