Hirdetés

Már most szivárognak infók a 2025-ös Call of Dutyról, és van okunk az izgalomra

|

Még a 2024-es játékot sem jelentette be az Activision, sőt, a 2023-as is viszonylag friss, de már a 2025-ös felvonás is készül, és most megtudtunk róla ezt-azt.

Hirdetés

Pénzügyileg biztosan sikeres lesz a Call of Duty: Modern Warfare III, még úgy is, hogy a Hogwarts Legacy összesítettben előtte végezhet a 2023-as eladási toplistán, de tény, hogy nem ez a széria legjobb része, az elbaltázott kampány és a vitatott multis változtatások miatt sokan lettek szomorúak. 

Az újabb Modern Warfare-történetszál a szezonokban fog folytatódni egyelőre, aztán később, 2026-ban, amikor újra az Infinity Ward lesz soron, talán még visszatérhetnek hozzá, de pletykák szerint sem a 2024-es, sem a 2025-ös Call of Duty nem Price-ék történetét viszi tovább.

A jövőre megjelenő játék várhatóan az öbölháborúba invitál minket, két év múlva pedig a közeli jövőben vívhatunk majd csatákat a Black Ops 2 közvetlen folytatásában.

Hirdetés

Az Insider Gaming arról ír, hogy forrásai szerint a Call of Duty sorozat 2025-ben megjelenő része 2030 környékén játszódik majd, öt évvel a BO2 eseményei után. Visszatérhetnek ismerős karakterek, akik egy új fenyegetéssel vehetik fel a harcot. A többjátékos módban részben a Black Ops 2 feljavított pályáin, részben új csatatereken lőhetjük egymást, átdolgozott mozgásrendszerrel, a Pick 10-es Create-a-Class megoldással, és körökre osztott zombis móddal találkozhatunk.

A Black Ops 2 a Call of Duty sorozat egyik legsikeresebb játéka volt, folytatásai, a harmadik és negyedik rész viszont nem teljesítettek olyan jól, és előbbiben egy teljesen kaotikus, kooperatív élményre tervezett kampány szerepelt, utóbbiban meg semmi egyjátékos tartalom nem volt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)