Hirdetés

Már lehet jelentkezni a Diablo IV bétájára

|

A PC-s és konzolos játékosokat egyaránt várja a Blizzard a Diablo IV kipróbálására.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, és valószínűleg nem a napokban fog kiderülni, mikor jelenik meg a Diablo IV (ha mégis, talán az Xbox-előadás során, de amíg le nem zárul az összeolvadás, az Activision Blizzard függetlenül működik), viszont a fejlesztés halad, lassan abba a fázisba ér, amikor már a játékosokat is tömegével engedi rá a Blizzard az ARPG-re.

A hivatalos oldalon mostantól lehetőségünk van arra, hogy regisztráljunk a bétára, ráadásul nem csak a PC-sek előtt állnak nyitva a kapuk.

Hirdetés

A fejlesztők a PlayStation 5-tel és Xbox Series X|S-sel rendelkezőket is várják, a korábbi generációs gépek tulajdonosai látszólag kimaradnak, mi több, kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e PS4-es és One-os verzió a játékból. A regisztráció nem garantál bejutást, de egy gombnyomás az egész, érdemes élni a lehetőséggel.

Amíg a béta nem elérhető, pöröghet tovább a Diablo Immortal, ami az eddigi legjobb startot produkáló Diablo játék, de ebben minden bizonnyal ingyenessége is közrejátszik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)