Hirdetés

Már Darth Vaderrel is csapathatjuk az Elden Ringben

|

Természetesen a moddereknek köszönhetően a fénykard sem maradhatott ki az Elden Ringből.

Hirdetés

Nem telik el úgy hét - sőt nap -, hogy ne érkezne valamilyen új tartalom a FromSoftware legutóbbi slágerjátékához, vagy éppen történne egy rekorddöntés. Az Elden Ring világa a moddereknek köszönhetően sosem fogy ki az újdonságokból, legyen az a kihagyhatatlan meztelen móka, a nehézségen könnyítő vagy nehezítő módosítás, de már készül a VR-mod is hozzá. 

Most pedig a világ egyik legismertebb franchise-át sikerült belerakni a játékba, amely elkerülhetetlen volt, előbb-utóbb minden videojáték részesül a messzi-messzi galaxis javaiból. Két modder, drs32 és Xelerate fáradozásainak köszönhetően elkészült a Darth Vader mod az Elden Ringhez.

Hirdetés

Ez pontosan azt kínálja, amit a neve is ígér: a Star Wars egyik legikonikusabb karakterét irányíthatjuk a FromSoftware nyitott világú játékában (a Confessor páncélt cseréli le Vader öltözékére), amit ha megtámogatunk egy fénykard moddal (merthogy már ilyen is létezik), akkor máris megkaphatjuk a saját Elden Sith Lordunkat. Íme egy videó róla, hogy milyen Vaderrel nekimenni Godricknak:

Természetesen a Darth Vader és a fénykard mod is a NexusModsról tölthetők le a linkeken keresztül. Xelerate egyébként készített egy duplapengés fénykardot is (a Godskin Peeler fegyvert cseréli le), és azt tervezi, hogy hamarosan összehozza mellé Darth Maul kinézetét is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)