Hirdetés

Már az idiótákat is díjazzák

|

A Privacy International idei versenyében a legostobább és a leghaszontalanabb biztonsági megoldások és intézkedések küzdenek a díjakért. Először 2003-ban hirdették meg a Stupid Security nevű versenyt, amiben kifejezetten olyan biztonsági megoldásokat, valamint intézkedéseket díjaztak, amelyek teljesen haszontalanra és sokszor mulatságosra sikerültek. Simon Davies, a szervezet vezetője elmondta, hogy idén ismét harcba lehet szállni a díjakért. A szakember szerint számtalan olyan biztonsági kezdeményezés van a világon, ami teljes mértékben haszontalan. Ezt az is jól mutatja, hogy 2003-ban 5000 biztonsági megoldás mérette meg magát a furcsa versenyen. tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)