Hirdetés

Már a Quantic Dream is Star Wars játékon dolgozik?

|

A Detroit: Become Human fejlesztői kapcsán is azt beszélik, következő projektjük a Star Wars univerzumát bővíti.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk, hogy miután az Electronic Arts és a Disney szerződése 2023-ban lejár, elméletileg bárki kiadhat majd Star Wars játékot, akinek sikerül megállapodást kötnie a jogtulajdonossal. A Ubisoft Massive már dolgozik saját projektjén, az Aspyr a KotOR remake-jét készíti, de emellett azért folytatódik az együttműködés az EA-vel is: minden jel szerint készül a Star Wars Jedi: Fallen Order 2.

Most egy olyan pletyka kapott szárnyra, amire aztán tényleg nem számítottunk.

Hirdetés

A sokáig a PlayStationek dolgozó, de játékait később PC-re is elhozó Quantic Dream állítólag egy Star Wars játékot készít. A lelkes és általában megbízható szivárogtató, Tom Henderson közzétett egy képet, rajta a Detroit: Become Human egyik szereplőjével, valamint két fénykarddal, majd belike-olta azok választweetjeit, akik helyesen fejtették meg a rejtvényt. Emellett megosztott egy videót is, amit egy francia youtuber készített, és az általa elmondottak alátámasztják Henderson állítását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Teljes mértékben elképzelhető egy interaktív film, ami a Star Wars univerzumában játszódik, de egyelőre kezeljük lehetőségként ennek létezését. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)