Hirdetés

Majesty 2: Kingmaker - jön az első kiegészítő

|

A Paradox Interactive ma jelentette be, hogy a Majesty 2 megkapja első kiegészítőjét Kingmaker néven.

Hirdetés

A Paradox Interactive Convention 2010 keretében jelentették be a Majesty 2-höz készülő első kiegészítőt, mely a Kingmaker nevet viseli. Egy új, Return of Grum-Gog névre keresztelt kampányban lesz részük a játékosoknak, ahol is Lord Blackviper és gonosz goblinjai ellen kell felvenniük a harcot Ardania felszabadításáért.

A Majesty 2: Kingmaker elérhető lesz bármelyik nagyobb digitális letöltő portálon. A játékban nyolc új küldetésen keresztül bizonyíthatjuk majd rátermettségünket. A játék 2010 első negyedévében jelenik meg, és 19.99 dollárért, vagy 19.99 euróért lehet majd megvásárolni. Úgy néz ki az átváltást a Steam végezte...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)