Hirdetés

Magyar feliratos videóban nézhetitek meg, mit tud az Apex Legends következő karaktere

|

A látottak alapján igencsak hasznos tagja lehet majd bármely Apex Legends csapatnak Loba.

Hirdetés

Ha semmi nem jön közbe, akkor holnap, tehát május 12-én kezdetét veszi az Apex Legends ötödik szezonja, ami számos újdonsággal, köztük egy vadonatúj játszható hőssel lepi meg a játékosokat. Ám a rajt előtt még nem árthat átvenni, hogy pontosan mire is lesz képes a hamarosan debütáló újonc.

Hirdetés

Ahogy az Apex Legends többi karaktere, úgy természetesen Loba is több képességgel rendelkezik, amiket valószínűleg mind tudnak majd hasznosítani a leleményesebb játékosok. A tolvajlány passzív képessége, vagyis az Eye for Quality igencsak jól jöhet, ha a pálya egy érintetlen részén kezdünk vad lootolásba, ugyanis ennek köszönhetően már a falakon át láthatjuk, hol rejtőznek az epic és legendary cuccok.

A Burglar's Best Friend abilityt használva teleportálhatunk, ugyanis ilyenkor Loba elhajítja a karperecét, és ott jelenik meg, ahol az ékszer földet ért. Ez kifejezetten jól jöhet, ha például gyorsan ki szeretnénk vágni magunkat egy szorult helyzetből. A Black Market Boutique nevezetű ultimate képesség használatator pedig a karakter lerakja egy pontra a botját, majd beszkenneli a környező területet, és gyakorlatilag egyetlen helyre gyűjti össze a környéken található összes lootot. Így csapattársainknak nem kell kutakodniuk, egyszerűen begyűjthetik a cuccokat, nagyjából úgy, mint amikor egy lelőtt ellenfél felszerelését vágják zsebre.

A Respawn Entertainment természetesen egy videót is készített minderről, amit most magyar felirattal nézhettek meg nálunk.

Nektek hogy tetszik a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)