Hirdetés

Mafia 3 - hippikkel és hullákkal ünnepeljük a megjelenést

|

Holnap megjelenik a Mafia III, így a rekord mennyiségű trailer után megérkezett az utolsó is.

Hirdetés

A 2K Games valószínűleg egy alagsori, sötét szobában tartott fogva néhány videóst, akiknek napi 24 órában az volt a dolga, hogy új anyagokat készítsenek a Mafia III-hoz. Amennyi trailer megjelent, ez az egyetlen lehetséges magyarázat.

A fenti videóban mindenki feltűnik, aki számít. Ízelítőt nyújt a különböző kegyetlenségekből is: savban eltüntetett, aligátorokkal felfalatott hullák, kitört kirakatüvegek találhatók arra, amerre Lincoln és barátai megfordulnak, néhol elkövetőként, néhol ellenharcosként. Láthatjuk egy kicsit New Bourdeaux szebbik oldalát is, a parkban békésen zenélgető embereket, de azért ők sem maradhatnak boldogak sokáig.

A videó alatt egyébként Ice Cub-tól a Nobody Wants to Die szól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)