Hirdetés

Machete trailer - Danny Trejo akcióban

|

Robert Rodriguez egész estés filmet forgat a Grindhouse egyik kamu traileréből.

Hirdetés

Quentin Tarantino és Robert Rodriguez  négy évvel ezelőtt egy közös projekttel (Grindhouse - Deathproof és Terror Planet) igyekezett megidézni a hetvenes, nyolcvanas évek trashfilmjeinek hangulatát.



Bár egyik mű sem volt tökéletes (Melyik emberi alkotás volt az valaha is?), a nézők kétségkívül úgy érezhették, lazán visszaugrottak negyed századot az időben.
Talán emlékeztek még arra, hogy a két rendező kamu filmelőzeteseket is készített, melyek közül a bozótvágó késsel hadonászó Danny Trejo, alias Machete aratta a legnagyobb sikert. Rodriguez végül úgy döntött, hogy a Predators egyik mellékszerepénél többet érdemel a veterán mexikói színész. Így fordulhatott elő, hogy idén ősszel a Machete főszerepében is viszontláthatjúk a 66. életévét taposó Danny fiút.
Emberünknél keresve se találnának jobbat egy igazi badass mexikói fenegyerek alakítására, hiszen élete 11 évét töltötte a hírhed Saint Quentin börtönben. Narkós volt, kellett a pénz és bevállalt egy fegyveres rablást. Ezzel egyébként derékba törte ígéretesen induló boxkarrierjét, igaz, a rács mögött ő lett Kalifornia állam börtön-box bajnoka.



A friss trailer alapján egyértelmű, hogy a Machete nem célozza meg jövőre az Oscar-gálát, inkább másfél órára kikapcsolja a néző agyát, aki dögös csajokban (Lindsay Lohan, Jessica Alba, Michelle Rodriguez), véres kaszabolásban gyönyörködhet, valamint olyan B-színészeknek szurkolhat újra, mint Jeff Fahey, Steven Segal, Don Johnson és Cheech Marin. A színészi játékról majd Robert De Niro gondoskodik. Mindezt a bevezetőben említett korszak képi világával megfűszerezve...nyami!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)