Hirdetés

LucasArts - rengeteg, még be nem jelentett SW játékon dolgoznak

|

Egy illetékes kikotyogta, hogy a Lucidity fejlesztése mellett Star Wars címeket is készítenek.

Hirdetés

A legutóbbi GameTrailersTV adásban a LucasArts főnöke, Darrell Rodriguez nem csak a Lucidity bejelentéséről szónokolt, hanem elárulta azt is, hogy sok, még hivatalosan be nem jelentett Star Wars cím van a tarsolyukban. Mi ugye kettőről tudunk, melyek a The Old Republic és a Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes. Illetve esetleg a Force Unleashed Ultimate Sith Edition-t is ide számolhatjuk.

Az is érdekes azonban, hogy az interjúban semmi nem derült ki a The Old Republic-kal kapcsolatban, pedig elég nagy dobásnak ígérkezik. Reméljük az épp készülő játékok között végre található valami repülős is, én egy Rogue Squadron 2-t a szívembe zárnék. Mr. Rodriguez azt is mondta, hogy beszélgetett régi LucasArts tagokkal, úgy mint Tim Schafer, Dave Grossman, Ron Gilbert és Larry Holland, majd a következő mondat hangzott el a szájából: "Nem lenne jó, ha újra együtt dolgoznánk valami új cuccon?". De, Darrel, jó lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)