Hirdetés

Lost Planet 2 PC-re is!?

|

Még nem hundert prozent sicher, de már majdnem biztos, hogy még az E3 során bemutatkozik a Lost Planet 2 PC-re szánt verziója is.

Hirdetés

A kínai game.yesky.com értesülései szerint a Capcom PC-n is kiadja az eleddig csupán Xbox 360 játékkonzolt favorizáló Lost Planet 2 akciójátékot.



Miután sem a mandarin, sem más kínai nyelvjárás ismeretének birtokában nem vagyok, így csak egy fapados fordításra támaszkodhatunk, no meg arra a tényre, hogy a Captivate 09 - a Capcom házi bemutatója - során PC-n demózták a Lost Planet: Extreme Condition folytatását.



Amennyiben hivatalos megerősítés követi a kínaiak híresztelését, vélhetően aranyba foglalja a PC-s társadalom a Capcom nevét, hiszen a Resident Evil 5, a Street Fighter IV, a Bionic Commando és a Dark Void mellett a Lost Planet 2 is felkerülhet várólistájukra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)