Hirdetés

Lelepleződött az új Square Enix játék

|

A Suare Enix egy ideje már hergeli a jónépet az új titkos projektjével. Úgy tűnik azonban valaki lelőtte a poént, és kiderült miben mesterkedik a cég.

Hirdetés

A hivatalos teaser oldalon még pörög a számláló. Elméletben 88 óra múlva derülne ki, mit is fejleszt újabban a Square Enix. A Weekly Jump azonban sikeresen lelőtte a poént, és kiderítették mi is az új Square Enix játék.

A játék címe Four Warriors of Light: Final Fantasy Gaiden lesz, ha igaznak bizonyul a hír. Aki esetleg nem tud japánul, annak elmondjuk, hogy a "gaiden" szó, körülbelül mellékszálat jelent, tehát simán elképzelhető, hogy valamelyik Final Fantasy játékhoz kapcsolódik az új fejlesztés. Viszont tutira nem MMO lesz. Fejlesztése kizárólag Nintendo DS-re történik, megjelenése pedig az idén ősszel várható. A egy 14 éves fiúcska bőrébe bújhatunk, akit megkér király, hogy mentse meg a kicsi lányát. Hamarosan azonban társak is csapódnak hozzánk, így már négy karaktert irányíthatunk ebben a szokványos RPG-ben. A Square Enix a nyugati módit alkalmazta az új játék esetében, ezért hősünket teljesen testreszabhatóvá alkották, és a felszerelésünk függvényében alakul külsőnk is. Amikor lejár a számláló még kiderülhetnek persze adatok, esetleg több platform, vagy pontos megjelenési dátum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)