Hirdetés

Lehetséges-e végigjátszani az Elden Ringet egyetlen csapás nélkül?

|

A From Software felépített egy lenyűgöző homokozót, de vajon mennyi tekergetést bírnak el az Elden Ring szabályai?

Hirdetés

Iron Pineapple egy YouTube videóban tette fel azt a kérdést, amit mások csak magukban mernek felvetni: "vajon végig lehet-e játszani az Elden Ringet egyetlen ütés nélkül"? Ez a korábbi From Software mókákban lehetetlen volt, de a csapat legújabb játéka jóval nagyobb és szabadabb azoknál.

A kérdés teret adott egy ötletnek, az ötletből pedig terv kerekedett. A megvalósítás még akkor is izzasztó, ha egyáltalán lehetséges, de Iron Pineapple készen állt a kihívásra.

Hirdetés

Hosszú órák farmolása, többféle taktika kigondolása és a szabályok szabados értelmezése után végül sikerült. Iron Pineapple-ből Elden Lord vált, a sikerhez pedig temérdek idézés és hű szolgáinak támogatása vezetett.

A fenti "Pacifist" megjelölés egyébként kicsit erős, mert bár Pineapple maga tényleg nem bántotta a bossokat, a megidézett lényei szépen széttépték az ellenfeleket. Ettől függetlenül nem kevésbé lenyűgöző az eredmény.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)