Hirdetés

Left 4 Dead - A metró

|

A Valve és a Turtle Rock kooperatív zombivadászata megannyi mozgókép után egy újabb gameplay videóval örvendeztetett meg minket.

Hirdetés

Iszonyatos kavar alakult ki pár hete a Turtle Rock Source motor hajtotta akciójátéka körül. A Valve a november 4-ei megjelenést mindenféle indoklás nélkül november 20-ra tolta, majd pár nappal később egy apró korrekciót eszközölt a Doug Lombardi vezényelte csapat és nyílt sajtólevélben jelentette be a most már "tutiatombiztos" debüt időpontját, mely Európában november 21-e lesz. Egy nap ide vagy oda, nem oszt nem szoroz, addig meg csak kihúzzok az állandóan érkező mozgóképekkel.


A mostaniban egy metro alagút, illetve a földalatt rejtőző, a hétköznapi ember előtt zárva tartott helyszíneken kell három társunkkal karöltve kiirtani a zombihordákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)