Hirdetés

Lassan minden kiderül az Assassin's Creed Mirage-ról, már a PlayStation Store is szivárog

|

Nyilvánosságra került a következő Assassin's Creed játék hivatalos leírása.

Hirdetés

Régóta nem titok, hogy a Ubisoft elsősorban az Assassin's Creed sorozat jövőjéről fog beszélni szeptember 10-ei Ubisoft Forward előadásán, és azt is megerősítette már a kiadó, hogy a következő rész a Mirage alcímet kapja. Persze ezt megelőzően már sok minden kiszivárgott róla, sőt, a napokban arról is szó volt, hogy nem ez az egyetlen AC-játék, amit a műsor keretében megismerhetünk.

Mindenesetre erről tudunk a legtöbbet, és valószínű, hogy a végére majd a trailer marad az egyetlen, amit nem láttunk még idő előtt.

Hirdetés

A bennfentes Tom Henderson osztotta meg a PlayStation Store-ról származó, hivatalos szöveget, ami majd a játék adatlapját fogja díszíteni. Ez nagyjából így hangzik:

Ismerd meg Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, aki válaszokat és igazságot keres, miközben a kilencedik századi Bagdad nyüzsgő utcáit járja. Egy titokzatos, ősi szervezet, a Rejtőzködők (Hidden Ones) révén halálos bérgyilkossá válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt elképzelni sem tudta volna.

- Éld át az ikonikus játékelemek és játékmenet modern újragondolását, amelyek 15 éven átmeghatározták a franchise-t
- Parkourozz gördülékenyen át a városon és csendben szedd le célpontjaidat, minden eddiginél zsigeribb merényletekkel
- Fedezz fel egy elképesztően zsúfolt és vibráló várost, amelynek lakói minden mozdulatodra reagálnak, és fedezd fel négy egyedi kerület titkát, miközben Bagdad aranykorában kalandozol.

Az is kiderült, hogy a PlayStation 4-es változat vásárlói PlayStation 5-ön is további költségek nélkül játszhatnak, így biztos, hogy a játék az előző generációs konzolok tulajdonosai számára is elérhető lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)