Hirdetés

Hivatalos: érkezik az Assassin's Creed Mirage, a sorozat következő része

|

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy sokkal többet megtudjunk az Assassin's Creed széria következő felvonásáról.

Hirdetés

Eddig sem volt titok, hogy készül a következő Assassin's Creed játék, és mint a Ubisoft érdekesebb újdonságairól általában, erről is kiszivárgott egy csomó infó, még mielőtt a kiadó bármit elárult volna. Délelőtt például a Ubisoft Store-ban bukkant fel egy kép, ami nem csak a játék címét erősítette meg, de egy DLC-s küldetését is.

Talán ennek hatására, talán azért, mert korábban is így tervezte, de ma délután a Ubisoft bejelentette, hogy a következő AC-játék az Assassin's Creed Mirage nevet viseli.

Hirdetés

Ez nem azonos az Assassin's Creed Infinity néven emlegetett, nagy szabású új résszel, hanem egy önálló cím, mely várhatóan 2023 tavaszán jelenik meg, és Bagdadban fog játszódni a 800-as évek végén. Főszereplője az Assassin's Creed Valhallából is ismert Basim, az ő fiatalkorát ismerhetjük meg. Nem lesz sem szabad nemválasztás, sem szintezés, klasszikus AC-élményre számíthatunk.

Bővebb információval a szeptember 10-én, este 9 órakor kezdődő Ubisoft Forward során szolgálnak majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)