Hirdetés

Közel 15 percen át nézhetjük a Life is Strange: True Colors játékmenetét

|

Színes és érzelmes gameplay-re számíthatunk a Before the Storm fejlesztőitől.

Hirdetés

Szeptember végére vártuk a Life is Strange Remastered Collection megjelenését, amiből sajnos 2022 lett a "világszerte zajló pandémia szűnni nem akaró kihívásai miatt", de a Deck Nine nem hagy minket üres kézzel: a széria új része, a Life is Strange: True Colors változatlanul szeptember 10-én érkezik meg, ráadásul nem kell sokat várni az első tartalmi csomagra, a Wavelenghts DLC-re sem. 

Hirdetés

A sztori szerint egy festői szépségű coloradói kisvárosban, Haven Springsben járunk, és egy Alex Chen nevű tinédzsert irányítunk, aki Maxszel ellentétben nem az idővel, hanem az érzelmekkel tud babrálni. Képes megélni, magába szívni és manipulálni mások érzéseit, valamint színes aurák formájában látja azokat, ez pedig két dolgot sejtet előre a játékmenettel kapcsolatban: színes, hangulatos és érzelmes lesz. Ezt a feltételezést erősíti az alábbi, 13 percnyi gameplay-t tartalmazó videó is, noha értelemszerűen a legnagyobb durranásokat még nem lőtték el a fejlesztők. 

A Life is Strange: True Colors szeptember 10-én robban be PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switchre és Google Stadiára, a DLC pedig szeptember 30-án követi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)