Hirdetés

Kiszivároghatott, hogy mit tartalmaz a Call of Duty: Black Ops Cold War első szezonja

|

Adatbányászok kutakodtak kicsit az új Call of Duty kapcsán, és meg is lett az eredménye.

Hirdetés

Bár tartogat szórakoztató pillanatokat, a tavalyi Modern Warfare után minden tekintetben visszalépésnek érződik a Call of Duty: Black Ops Cold War. Videóban és írott formában is elmeséltük, hogy miért éltük meg csalódásként az Activision franchise-ának új részét, amely megosztja a sajtót (Metacriticen jelenleg 77 ponton áll 22 kritika alapján a PC-s változat), de a felhasználói értékelések alapján a játékosokat még inkább. Egyelőre azonban a készítőknek nincs miért aggódnia, az új rész a széria eddigi legjobb digitális rajtját produkálta.

Hirdetés

Az már korábban világossá vált, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War a megjelenése után is bővülni fog (nem mintha magunktól nem tudtuk volna), és bár túl sok konkrétum nem derült ki, az első szezonra többek között a Nuketown '84 pálya átdolgozását ígérték. Most az adatbányászok kutakodtak kicsit, és rábukkantak a Season 1 néhány részletére. A posztok szerint - amit a Twitter lendületesen irt - négy új térkép (Raid, Rebirth Island, Launch és egy havas bevásárlóközpont), három különböző Operator skin és egy loottal teli kezdőcsomag érkezése is várható. 

A Starter Packben helyet kaphat többek között egy új Adler skin, két embléma, egy névjegykártya és egy csomó COD pont. Az árazása nem derült ki, de a Modern Warfare-é 5 euró (körülbelül 1800 forint) volt, ebből már lehet következtetni. Legkésőbb december 10-én kiderül, hogy ezekből mennyi igaz, de az Activision valószínűleg nem fog addig várni a leleplezéssel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)