Hirdetés

Kiszivárgott egy eddig nem ismert Kingdom Hearts III világ?

|

Szkeptikusan kell kezelni az olyan történeteket, amiket a barátunk barátjának a barátjától hallottunk, de lehet, hogy egy remek világgal bővül a Kingdom Hearts III felhozatala.

Hirdetés

Ha igazak a pletykák, akkor a Toy Story világa mellett egy másik Pixar film karaktereivel is találkozhatunk a Kingdom Hearts III-ban. Persze csak ha igazak a pletykák...

Hirdetés

A pletyka alapját egy screenshot csomag adja, amiket a fejlesztés alatt álló játékban készítettek. A képek a ResetEra fórumán tűntek fel, ahol a posztoló kommentjéből kiderül, hogy neki is egy ismerőse küldte, akiknek egy másik ember adta tovább. Eddig jól indul a sztori. A legvégső forrásnak egy személyt jelölnek meg (természetesen őt sem ismerjük), aki a képekhez egy FTP szerven jutott hozzá, ahonnan egyből letörölték azokat. 

A kikerült képeken először valami boss harcot láthatunk, ahol Sora, Goofy és Donald mellett megjelenik a Szörny Rt. egyszemű főszereplője: Mike Wazowski.

Az ikonikus szörnypáros másik tagja, Sullivan is feltűnik a további képeken, így megerősítettnek tűnhet a pletyka, hogy a játékban a Szörny Rt. világába is ellátogathatunk.

A különböző fejlesztőknek szánt adatokból és a félig kész, placeholder textúrákból úgy tűnhet, hogy tényleg a fejlesztés alatt álló Kingdom Hearts III világát látjuk, de előfordulhat, hogy egy ügyes (és mellesleg precíz) emberrel van dolgunk, aki szabadidejében a Unreal Engine-ben ügyködik és át akar verni bennünket.

A galériában megtalálhatjátok a többi képet, ami esetleg segíthet eldönteni, hogy mennyi valóság alapján van a felröppent pletykának.

 

Az biztos, hogy minden ki fog derülni a játék megjelenésekor , amiről továbbra is csak annyit lehet tudni, hogy valamikor 2018-ban várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)