Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - tényleg elhalasztották

|

Már a nyáron megjelenhetett volna PC-re a Kingdom Come: Deliverance, de a stúdió inkább úgy döntött, vár még. Kivételesen nem azért, hogy tovább csinosítgassa.

Hirdetés

Legtöbbször azért halasztják el a játékok megjelenését (vagy legalábbis azzal az indokkal), ha a fejlesztők úgy látják, van még mit dolgozni rajta.

A Kickstarter kampány segítségével megvalósuló Kingdom Come: Deliverance simán megjelenhetne a nyáron, a fejlesztés a tervezett ütemben halad. A Warhorse csapata (valószínűleg a velük szerződött, egyelőre nem ismert kiadó nyomására) viszont mégis úgy döntött, nem kivételezik a PC-sekkel, és a játékot minden platformra egyidőben adja ki. Ettől függetlenül továbbra is azt ígérik, 2016-ban mindenki megkapja. Jó ez így, legalább nincs belőle vita. Ugye?

A Kingdom Come: Deliverance egy a középkorban játszódó játék, mely mentes mindenféle mágikus elemektől. A béta a napokban indult, a gépigényt itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)