Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - új hajat nyírathatunk húsvétra

|

Megérkezett a játék húsvéti frissítése, ami a kötelező javítások és fontos újítások mellett egy eseményt is elindított.

Hirdetés

Locsolkodni menni csak úgy lehet, ha az ember felveszi a legszebb gúnyáját és illően belövi a haját. Akkor talán kevésbé akadnak ki a lányok, akik arcukba kapnak másfél liter hideg vizet. Talán.

Hirdetés

A Kingdom Come-ban ugyan locsolni nem mehetünk, viszont karakterünk haját és szakállát megigazíttathatjuk, ami növeli a karizmát is. Emellett most korlátozott ideig vadászhatunk húsvéti tojásokra, illetve megszerezhetjük a Pomlázkát, a szalagos fonott botot, mellyel a csehek a lányokat csapkodják ilyentájt kedvesen.

Az 1.4-es frissítés emellett több mint 200 hibát javít, feltámaszt pár elhullott NPC-t, lehetővé teszi a fegyver nélküli kegyelemdöfést, és orvosolja a Mightier than the Sword, valamint a House of God questekkel kapcsolatos problémákat. PC-re már letölthető, konzolra is megérkezik hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)