Hirdetés

Kiderült, mikortól tölthetjük majd le a Cyberpunk 2077-et

|

Nem kell megvárnunk a megjelenés napját, hogy elkezdhessük lehúzni a Cyberpunk 2077 fájljait.

Hirdetés

4 (NÉGY!) nap, és megérkezik végre a Cyberpunk 2077, az év legjobban várt játéka, ami visszaveti majd a termelést egy kicsit. Szerencsére a CD Projekt RED remekül időzített: lassan a legtöbben átállnak téli üzemmódra, jut idő a pihenésre, és talán nem kell megszakadni a munkában december második felében.

Mindenesetre jó, ha a lehető legtöbb időt tölthetjük tényleg játékkal, és nem kell arra várnunk, hogy lekússzanak a fájlok a leterhelt digitális áruházakból. A fejlesztők elárulták, mely platformon mikor állhatunk neki a letöltésnek.

Hirdetés

Xbox One-on és Xbox Series X|S-en már december 3. óta él az előtöltés lehetősége, a digitális előrendelők ráindíthatnak, viszont PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön december 8-áig kell várni (pontos időpontot nem tudunk).

Azok a PC-s játékosok, akik a GOG.com-on vásároltak, december 7-én déltől kezdhetik el lehúzni a játékot, Steamen és az Epic Games Store-ban viszont csak délután 5-től él majd a lehetőség.

A Google Stadia esetében természetesen nem kell semmit letölteni, akik ezt a platformot választják, december 10-én hajnali 1-től kezdhetnek játszani, ahogy minden PC-s is, míg a konzolosok kapnak egy óra előnyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)