Hirdetés

Kiderült, hogy hol játszódhat a Resident Evil 9

|

Izgalmas részletre derült fény a Capcom soron következő horrorjátékával kapcsolatban.

Hirdetés

Egyre többet hallani a következő Resident Evil játékról. A minap egy iparági bennfentes, Dusk Golem szellőztette meg, miszerint a szériáért felelős Capcom a korábbi pletykákkal ellentétben a vártnál hamarabb, valamikor 2025 elején dobhatja piacra a Resident Evil 9-et, amiből egyenesen következik, hogy nem a remake-ek sora bővül majd a soron következő felvonással.

A szivárogtató most újabb híreket szállított, ezennel pedig a Resident Evil 9 helyszínéről osztott meg néhány izgalmas részletet.

Hirdetés

Állítása szerint a játék egy délkelet-ázsiai régióban fekvő szigetre, illetve annak egy kitalált vidéki városába kalauzol el minket, amit egészen konkrétan Szingapúr ihletett. Korábban arról is pletykált, hogy a Resident Evil 9 az RE Engine új változatára épül majd, így a lineáris történetmesélést a nyitott világ válthatja.

Dusk Golem szavait természetesen érdemes erős fenntartásokkal kezelni. Amennyiben hinni lehet neki, a nyári konferenciák valamelyikén jó eséllyel megejtheti a Capcom a formális leleplezést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)