Hirdetés

Just Cause 4 - a narratívát fényezi az új előzetes

|

Eddig nem a vaskos sztori miatt szerettük a Just Cause játékokat, de most elvileg erre a vonalra is rágyúrtak a fejlesztők

Hirdetés

Valószínűleg egyikőtöknek sem a díjnyertes írói munka jut azonnal az eszébe az eddig megjelent Just Cause játékok kapcsán, de a fejlesztői ígéretek szerint most bizony minden megváltozik. 

Hirdetés

Nyilván a Just Cause 4 folyamatosan minden eltúlzó, pörgős játékmenete egyedi megoldásokat kíván a narratíva terén. Ezért végül az írók úgy döntöttek, hogy a játék történetét kisebb részletekre tördelik, ezeket a sztorimorzsákat pedig szétszórják az egész játéktéren. Elméletileg ennek köszönhetően a játék során pontos képet kaphatunk majd nemcsak magáról a cselekményről, de a szereplők indítékairól is. Mindez remekül hangzik, kíváncsian várjuk, hogy a gyakorlatban mennyit sikerül megvalósítani belőle. 

A Just Cause 4  december 4-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)