Hirdetés

Új achievementet kapsz, ha részt veszel a GO OC 2010 tuningrendezvényen!

|

Aki most péntek délután szabaddá tudja tenni magát, és eljön a Gigabyte GO OC 2010 tuningversenyre, automatikusan egy új achievementtel gazdagodik!

Hirdetés

Remélem senki nem felejtette el, hogy május 28-án, azaz most pénteken rendezik meg az idei Gigabyte GO OC tuningversenyt, ahol ismét bokáig fog érni a folyékony nitrogén. Idén három csapat fog megküzdeni az első helyért, a rutinosnak számító HUN Extreme OC Team mellett az Extreme 3D Team Hungary és a több nemzetközi versenyen is részt vevő Over@locker száll ringbe az európai döntőbe jutásért.

Korábbi hírünkből megismerhettétek, hogy milyen konfigurációt használhatnak majd a csapatok, illetve megírtuk, hogy mely tesztprogramokkal kell a lehető legjobb eredményeket elérni. Itt történt egy kis változás, a rendezők kivették a programból a MaxxMEM nevezetű alkalmazást, így tehát "csak" három programra kell majd ráhangolni a rendszereket. Fontos tudnivaló, hogy a túlhajtást során a BIOS-os finomhangolások mellett az EasyTune 6 és SetFSB segédprogramokat is lehet használni, az órajelek hitelesítéséhez pedig a CPU-Z legfrissebb változata szükséges.

A verseny pontos időbeosztása, a pontozás és a részletes szabályzat elérhető az esemény weboldalán. Érdemes előre felkészülnie az extrém tuning iránt érdeklődőknek, ugyanis nem biztos, hogy ott a helyszínen minden azonnal egyértelmű lesz. Természetesen a szervezők mindent megtesznek majd azért, hogy kellő módon tájékoztassák a közönséget, sőt, az esemény házigazdája a mi BZ-nk lesz ismét, aki minden bizonnyal idén is remek hangulatot varázsol majd a helyszínen.

És ami miatt feltétlenül érdemes kilátogatni az idei GO OC-re, az az új szezonális achievement, amelyet az kap, aki a helyszíni ingyenes regisztrációnál megadja GSO-s becenevét is. Még nem áruljuk el, milyen plecsni jár pontosan eme nemes tettért, de annyi biztos, hogy ütősen fog kinézni! Tehát akinek szabad a péntek délutánja, csatlakozzon a GO OC 2010 nézői közé, akinek pedig netán elfoglaltsága lenne, legalább este látogasson el a csepeli Rákóczi Rendezvényterembe!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)