Hirdetés

Itt nem lesz Resi-csökkentés: ezt mutatta meg nekünk a Resident Evil Showcase

|

Egy sor trailerrel rázta fel a horrorrajongó közösséget a Capcom, ismét megmutatta magát a Resident Evil 4 remake is.

Hirdetés

A Resident Evil 7: Biohazard és a tavaly megjelent Resident Evil Village sikerével a Capcom horrorszériája most ismét fényesen tündököl, a kiadó így addig üti a vasat, amíg még meleg, és egy sor projektet dédelget a rémisztgetés e nagy múltú univerzumában.

Ezek seregszemléje volt a tegnap esti Resident Evil Showcase, amely ugyan nem hozott bombasztikus bejelentéseket, de a rajongóknak azért így is érdemes volt figyelemmel kísérniük. Összefoglalónkban áttekintjük, mit is tartogatott a műsor.

Resident Evil Village: Gold Edition és Winter's Expansion DLC

Október 28-án fut be a Resident Evil Village kibővített kiadása, a Gold Edition, amelyben a játék nagy DLC-je, a nagyjából 4 órányi friss sztorit kínáló Winter"s Expansion is helyet kap, középpontban Ethan Winters lányával, Rose-zal. Ehhez debütált most egy új trailer. A külön is megvásárolható pakkon túl pedig érdemes felidézni, hogy a Gold Edition elhozza a külső nézetet a fő kampányba, illetve a játszhatóvá tett Lady Dimitrescuval rázza fel a The Mercenaries módot, minden nagyobb platformon.

Hirdetés

Új gameplay traileren a Resident Evil 4 remake

Ami minket illet, a nyáron bejelentett Resident Evil 4 remake-et még a Village új tartalmainál is jobban várjuk, így most nem kicsit örülünk, hogy a Capcom rögtön két új trailert is szállított a játékhoz. Az első a sztorit promózza, a másodikon pedig eddig nem látott képsorokon pillanthatunk be a játékmenetbe.

A műsor alatt a március 24-re időzített játék előrendelése is elindult, PC-n, PS4/5-ön és Xbox Series-konzolokon egyaránt. A PS4-es vásárolóknak külön jó hír, hogy  igény szerint ingyen frissíthetnek majd az újgenerációs kiadásra.

Resident Evil Re:Verse

A Capcom még tavaly év elején harangozta be a RE-univerzumban játszódó multiplayer lövöldét, a Resident Evil Re:Verse-t, s habár a fórumok alapján kevesen tűnnek lelkesnek az érkezésétől, október 28-án ez is befut, a Village és a Village: Gold Edition tulajdonosai számára ráadásul ingyenes extraként. A korai hozzáférés már október 24-én elkezdődik, a kiadó pedig hosszú távú támogatást ígér, több frissítéssel. Ha esetleg érdekel a dolog, most egy launch trailerrel hangolódhatsz:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Switch- és Mac-offenzíva

A Resident Evil-széria hamarosan két új paltformot, a Nitendo Switchet és a Maceket is meghódítja. Az előbbire felhős formában érkezik a Village, a Resident Evil 7: Biohazard, valamint a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3, ingyenesen kipróbálható játékdemókkal. A sort az október 28-án landoló Village nyitja, majd november 11-én követi a RE2, 18-án a RE7, a karácsonyt pedig a december 16-án debütáló RE7-tel tölthetik a mariózásban megfáradt Nintendo-tulajok. Ami pedig a maces tábort illeti, ők szintén október 28-tól vethetik rá magukat a Village-re, a Winter's Expansion DLC viszont csak valamikor később válik elérhetővé az almás gépeken.

Ha esetleg teljes hosszában néznétek vissza a Capcom nagyjából fél órás műsorát, ide kattintva tehetitek meg. Nektek hogy tetszett a Resident Evil Showcase?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)