Hirdetés

Megvan az Injustice 2, az új South Park és a Mass Effect: Andromeda megjelenési dátuma?

|

Az Xbox Rewards oldalán mindhárom játék konkrét dátummal szerepelt, és bár kettőnél már változtattak, egynél még nem.

Hirdetés

Nagyjából tudjuk, mi várható tavasszal, de van még pár játék, aminek nincs konkrét megjelenési dátuma. Az Injustice 2 bármikor jöhet, a South Park: The Fractured but Whole-t és a Mass Effect: Andromedát pedig 2017 első negyedévére ígérték.

Korábban az Xbox Rewards oldalán az állt, hogy a verekedős játék március 28-án érkezik, azonban ezt Ed Boon határozottan cáfolta. A kilencedik Mortal Kombat óta a NetherRealm mindegyik nagy játéka április környékén jelent meg, valószínűleg ez is akkor fog, de ezt még nem tudhatjuk biztosra (a gamescomon már játszható volt, szuperül működött, szinte biztos, hogy megkapjuk a tavaszi szezonban).

Az Andromedánál március 31. szerepelt, ami pont az első negyedév utolsó napja, úgyhogy ez alighanem eleve placeholder volt. Elvileg ennél hamarabb kell jönnie, de az is lehet, hogy pár hetet csúszik. 

Az iménti két játéknál már a "Hamarosan" felirat látható, viszont a South Park: The Fractured but Whole-nál nem, ott március 30-a van megadva. Ez egy csütörtöki nap, és a játékok általában kedden vagy pénteken jelennek meg (a Sony-exkluzívok szerdán, de ez most nem releváns), úgyhogy fura lenne, ha tényleg ez volna a végleges dátum. 

Ugyanakkor ha megnézzük a többit, láthatjuk, hogy szinte mindegyik el van csúszva pár nappal: a hivatalos bejelentés szerint a Resident Evil 7 23-a helyett 24-én, a For Honor és a Sniper Elite 4 13-a helyett 14-én, a Wildlands 5-e helyett 7-én, a Halo Wars 2 20-a helyett 21-én érkezik. Egyedül a Sniper: Ghost Warrior 3 stimmel. Lehet, hogy azt jelölték meg, meddig lehet előrendelni? Nem egyértelmű.

Mindenesetre akármelyiket is várjátok, kezdjetek el gyűjteni, nem lesz kíméletes az idei év sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)