Hirdetés

Injustice 2 - teljes értékű előzetest kapott az új karakter

|

Az Injustice 2 legújabb karakterét nemrég egy rendhagyó videóban leplezték le, most viszont befutott az igazi trailer is.

Hirdetés

Alig pár napja mutattunk nektek egy videót, amelyben felbukkant Firestorm is, a készülői Injustice 2 egyik új karaktere. Az új szereplőt nem a megszokott módon, egy pofás kis trailer keretében leplezték le, most viszont megkapta valódi előzetesét is.

Az UpUpDownDown YouTube-csatorna házigazdája, Austin Creed (vagy ahogy jobban ismerhetitek, a WWE pankrátor Xavier Woods) és pajtásai láthatták elsőként élőben Firestormot, most viszont az Injustice 2 készítő egy új videóval kedveskedtek nekünk, ami teljes pompájában mutatja be a tüzes karaktert. Lessétek meg gyorsan!

Szó esett még a játékon belüli valutáról is. A fejlesztők elárulták, hogy Source Crystal néven kell majd keresni az új fizetőeszközt, egyúttal megnyugtattak mindenkit, hogy semmiféle tényleges előnyt nem vásárolhatunk majd meg ezekkel a kristályokkal. Kizárólag kozmetikai kiegészítők válthatóak ki Source Crystalokért (amiket egyébként valódi pénzért cserébe szerezhetünk be). Ennek értelmében a karakterünk tulajdonságait módosító felszerelések nem vehetőek meg Source Crystalért, mindössze új skineket és bizonyos ruhák eltérő színű variációit válthatjuk ki értük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)