Hirdetés

Injustice 2 - újabb népszerű DC karakter szállhat be a bunyóba?

|

Ed Boon közzétett egy bejegyzést a Twitteren, a rajongók pedig azonnal elkezdtek spekulálni.

Hirdetés

Nem olyan rég kiderült, hogy érkezik a Fighter Pack 2 DLC, ami számos érdekes karaktert tartalmaz majd, köztük a Mortal Kombat szériából ismert villámistent, Raident is. Azonban úgy tűnik, hogy a fejlesztők tartogatnak még néhány meglepetést a tarsolyukban, és most talán le is hullt a lepel az egyikről.

Hirdetés

A Mortal Kombat és Injustice játékok atyja, Ed Boon a Twitteren osztotta meg videót, ami Black Manta képességeit mutatja be, és annyit fűzött hozzá, hogy a hős csatlakozik Black Canary-hoz, Black Adamhez és még valakihez, akinek szintén Blackkel kezdődik a neve.

A rajongók szerint a legegyértelműbb magyarázat az lehet, hogy bekerül a játékba a DC képregényekből ismert Black Lightning, vagy Raident tudjuk majd átváltoztatni a hőssé egy vadonatúj skinnel. Viszont az is elképzelhető, hogy Black Hand teszi tiszteletét az Injustice 2-ben egy Green Lantern vagy esetleg Atrocitus kinézetként.

Ti mit gondoltok, melyik opció tűnik a legvalószínűbbnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)