Hirdetés

Indigo Prophecy - Nem lesz folytatás

|

A Fahrenheit néven elhíresült kalandjátékot a kiadók folytatni szerették volna, de a Quantic Dream nem.

Hirdetés

Aki játszott az Indigo Prophecy című nagyszerű kalandjátékkal, bizonyára kissé szomorúan hallja, hogy a Quantic Dream nem tervez folytatást. Az új projektjükről - Heavy Rain - sokáig azt hittük, hogy a Fahrenheit folytatása lesz, de kiderült, hogy tévedtünk.

A Quantic Dream társelnöke, David Cage, így nyilatkozott a minap: " A Fahrenheit után valami teljesen új dologgal szerettem volna foglalkozni, legfőképpen azért, mert úgy hittem, a játék totális csőd lesz. Akkoriban semmiféle hype nem volt, és az érzelmek, és a narráció ilyetén való alkalmazása szokatlan volt. Nagy meglepetésemre azonban a kiadóknak tetszett a Fahrenheit, és folytatást is szerettek volna. Szóval el is kezdtem gondolkodni, de végül rájöttem, hogy mindent elmondtam ezekről a karakterekről, és a történet is befejeződött. Inkább egy olyan játékon akartam dolgozni, ami egy kicsit személyesebb, mélyebb, ahol nem kell megmenteni a világot, és nincsenek természetfeletti erők."

Az új játék pedig a Heavy Rain lett, ami valóban egy kicsit realisztikusabbnak tűnik, mint a Fahrenheit. Szerencsére a Fahrenheitben bevált dolgokat nem piszkálta a Quantic Dream. Az osztott képernyő alkalmazása, a kisebb akciójelentek, és az érdekes irányítás megmaradt, csak a szotri változott. Az eddigi információk alapján a Heavy Rain is legalább olyan jó lesz, mint a Fahrenheit, és talán jobban is járunk egy olyan játékkal, amit a fejlesztők szívesen csinálnak, mint egy olyannal, amit valami kiadó hisztizett volna ki, egy kis extra zsozsó reményében. Az egyetlen baj, hogy a Heavy Rain egyelőre csak PlayStation 3-ra van bejelentve, de ez még változhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)