Hirdetés

Immortal: Unchained - ekkor jön a Dark Souls nyomdokaiba lépő játék

|

A Toadman Interactive akció-szerepjátéka olyan, mintha egy futurisztikus Dark Souls lenne, és már azt is tudjuk, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére.

Hirdetés

A tavalyi gamescomon jelentették be a Dark Souls elveit követő Immortal: Unchainedet, amely egy sci-fi témájú akció-szerepjáték lesz. 

Hirdetés

A Toadman Interactive játékának futurisztikus és halálos világában csak annyira lesz könnyű dolgunk, mint a From Software játékaiban, elvégre egy "élő fegyvert" irányítva kell véget vetnünk egy kataklizmának. A készítők egy vadonatúj trailerrel mesélik tovább, hogy milyen izgalmak várnak ránk a játékmenet során:

A videóval együtt felfedték a napra pontos megjelenési dátumot is: az Immortal: Unchained szeptember 7-én jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)