Hirdetés

Ilyen lesz a ray tracinggel felturbózott World of Warcraft: Shadowlands

|

Már jó pár hónapja látható az ehhez készült beállítási menü, de a napokban engedélyezték is használatát.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands sok újdonságot hoz a játékba, többek közt a ray tracing technológiát, ami a PC-s játékosok körében lett igazán forró téma. Ennek az eljárásnak köszönhetően igazán élethű fény/árnyék hatások tehetik még élőbbé a játékaink képi világát. A WoW a ray tracing előnyeiből csak egy falatot kapott, de már ez is nagy hatással van az árnyékok kirajzolására.

Hirdetés

A Shadowlands bétában látható, hogy a ray tracing bekapcsolásával az árnyékok szebbek és valósághűbbek lesznek. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a Blizzard a jövőben tovább megy-e még a technológia implementálásával, de egyelőre most ez is épp eléggé feldobja a látványt.

A lenti galériában láthattok egy rakás képet, melyek megmutatják, hogy milyen is Azeroth világa ray tracinggel és anélkül.

A World of Warcraft: Shadowlands valamikor az év utolsó negyedévében érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)