Hirdetés

Így szerezheted meg az Excaliburt az Assassin's Creed Valhallában

|

Arthur király legendás kardja, az Excalibur is a tiéd lehet az Assassin's Creed Valhallában. Mutatjuk, mit kell érte tenned.

Hirdetés

Az Assassin's Creed II óta tudjuk, hogy az Excalibur is egy Piece of Eden, egy olyan legendás varázstárgy, ami hasonló képességekkel bír, mint a széria védjegyévé vált aranygömbök. Ebben a játékban még csak egy képet láthattunk Arthur király híres kardjáról, az Assassin's Creed: Heresy regényben pedig említés szintjén szerepelt az Excalibur, a napokban megjelent Assassin's Creed Valhallában viszont már megszerezhetjük ezt a különleges fegyvert. 

A héten már megmutattuk nektek, hogyan kaparinthatjátok meg a játékban Thor pörölyét, most pedig abban fogunk segíteni, hogyan szerezhetitek meg a kardot.

Hirdetés

Az alábbi videó részletesen bemutatja, mit kell tennetek az Excaliburért: összesen 11 kőtáblát kell begyűjteni, melyek közül hármat kóborló zélóta lovagok birtokolnak, a maradékot pedig rejtett helyeken kell felkutatni. Szerencsére az összes fontos helyszín szerepel ebben a videóban, így nem lesz nehéz dolgotok. Ha mind a 11 tárgy a zsákotokban lapul, akkor a Stonehenge közelében kell megkeresnetek egy barlangot, amit természetesen szintén bemutat ez a guide. Itt már csak a helyükre kell illeszteni a táblákat, és meg is kapjátok az Excaliburt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)