Hirdetés

Így szerezheted meg Thor pörölyét az Assassin's Creed Valhallában

|

Thor páncéljára is szükségetek lesz ahhoz, hogy a Mjölnirrel harcolhassatok az Assassin's Creed Valhallában.

Hirdetés

Azt már az Assassin's Creed Valhalla előzeteseiből is tudtuk, hogy a játékban rátehetjük viking mancsunkat Arthur király legendás kardjára, az Excaliburra. Nem az azonban az egyetlen mitikus fegyver, amit meg lehet szerezni. A kellő elszántsággal rendelkező északi harcosok ugyanis a mennydörgés istene, Thor híres pörölyét a Mjölnirt is forgathatják.

Cseppet sem egyszerű feladat megtalálni a kalapácsot, és tulajdonképpen azzal még semmit sem értek, ha rájöttök, hol van a játékban a Mjölnir, mivel csak és kizárólag azok emelhetik fel a pörölyt, akik rendelkeznek Thor vértezetének összes darabjával.

Hirdetés

Első körben azt érdemes tudni, hogy Norvégiába kell visszatérni a kalapácsért, ami a Hordafylke nevezetű területen található meg. Az alábbi képen pontosan látszik, hová is kell mennetek, ide viszont már úgy érdemes megérkezni, hogy megkaparintottátok és felvettétek a Thor szett minden egyes darabkáját.

Az alábbi videó részletesen elmagyarázza, hogyan szerezhetitek meg a Thor páncélszett összes részét. Először a Daughters of Lerion nevezetű három bosst kell lenyomnotok, majd egy titkos helyen az ő fegyvereiket használva nyithatjátok ki azt a termet, ami az utolsó páncéldarabot, a sisakot rejti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)