Hirdetés

Így néz ki a The Elder Scrolls V: Skyrim 1300 moddal és 8K felbontással megtámogatva

|

A Digital Dreams úgy döntött, hogy megcsinálja az next-gen Skyrimet, amihez csak egy erősen izzadó RTX 3090-re és egy rakás modra volt szükség.

Hirdetés

Idén ünnepli tizedik évét a The Elder Scrolls V: Sykrim, ezért amikor felbukkan egy friss, a játékmenetet bemutató videó, amiben a képfrissítési ráta a 60-fpst sem éri el, akkor érthetően elkerekedik a szemünk. Az ok persze érthető, hiszen a Digital Dreams srácai nem ismertek kompromisszumot és mindent feláldoztak a látvány oltárán.

Az alapjátékot megtoldották RTX és reshade modokkal, amiknek köszönhetően a Skyrim néz ki olyan jól, mint bármelyik új generációs RPG. A látvány eléréshez összesen 1300 csomagot használtak fel.

Hirdetés

A Digital Dreams csapata egyébként megosztotta a modlistát, amit felhasználtak a lenti videó elkészítéséhez, de mi nem feltétlenül javasolnánk mindenkinek, hogy álljon neki letöltögetni és feltelepítgetni mindet. A lenti anyag egy RTX 3090-nel készült, és még az is láthatóan megizzadt a felvétel közben.

A többségnek valószínűleg elég lesz a The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Edition is egy nosztalgia túrára, ami bár nem lett szebb az előző kiadáshoz képest, de tartalmaz egy rakat extrát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)