Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - csúszni fog a megjelenés?

|

Egy megbízható ipari bennfentes szerint a Guerrilla Games varázslatosnak ígérkező, PlayStation 4-exkluzív akció-szerepjátéka, a Horizon: Zero Dawn csúszni fog.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban túl nagy volt a csend a Guerrilla Games poszt-apokaliptikus, robotdínó vadászós akció-szerepjátéka, a Horizon: Zero Dawn körül, elvégre az októberi Paris Games Weeken kaptunk utoljára róla komolyabb trailert és előtte is csak a csapat bővüléséről számolhattunk be. 

Persze a fejlesztők hallgatása nem jelenti rögtön azt, hogy bármi gond lenne a projekttel, viszont az egyik megbízható ipari bennfentes, shinobi602 értesülései szerint a Horizon: Zero Dawn esetében van okunk a gyanakvásra, ugyanis Twitter-üzenetéből kiderül: a Guerrilla játéka az eredetileg tervezett 2016-os megjelenésről 2017 elejére csúszott. Azt is hozzátette, hogy a PS4K-n remekül fog festeni, amellyel nem csak azt ismerte el, hogy a Horizon támogatni fogja a felturbózott PlayStation 4-et, hanem azt is, hogy utóbbi tényleg létezik: 

Shinobi posztja után rögtön megindultak a spekulációk és sokan úgy értelmezték az elhangzottakat, hogy a Horizon: Zero Dawn csúsztatása a PS4K miatt történt és a konzol eredeti verziójára már meg sem fog jelenni, de informátorunk a NeoGAF fórumon mindkettő találgatást cáfolta. Nincs más hátra, minthogy várjuk a Sony vagy a Guerrilla hivatalos közleményét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)