Hirdetés

Elkészült a Horizon Zero Dawn

|

A PlayStation 4 egyik legérdekesebb exkluzív játékának ígérkezik a Horizon Zero Dawn, a Guerilla Games pedig nemrég be is jelentette, hogy egy hónappal a rajt előtt elkészültek a játékkal.

Hirdetés

Ugyan eredetileg 2016-ra vártuk, a Guerilla Games-nek kicsit el kellett halasztania a Horizon Zero Dawn megjelenését. Nagyjából egy hónap múlva viszont már biztosan belevághatunk Aloy kalandjaiba, több csúsztatásra ugyanis nem lesz szüksége a holland székhelyű csapatnak.

Ma osztottak meg egy rövid üzenetet, ami szerint aranylemezre került a játék, ami azt jelenti, hogy elkészült a Horizon Zero Dawn sokszorosításra szánt változata, ami a bolti példányokban található Blu-Rayre kerül majd. Hogy milyen lett a Killzone fejlesztőinek új alkotása, azt Európában március 1-jén tapasztalhatja meg első kézből a nagyközönség, addig viszont Mocsy előzeteséből elég jó képet kaphattok róla, mire számíthatunk.

Mit gondoltok, lehet a Herizon Zero Dawn egy új PS-es sikersorozat kezdete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)