Hirdetés

Hivatalos: jön a Mass Effect Legendary Edition

|

Az első három Mass Effectet, valamint az összes egyjátékos DLC-t felújítja a BioWare.

Hirdetés

Egyike volt az Electronic Arts legrosszabbul őrzött titkainak, hogy a kiadó egy alapos ráncfelvarrást követően a jelenlegi konzolgenerációra is elhozza a Mass Effect trilógiát. Több szakújságíró is megszellőztette, nem beszélve korhatár-besorolást végző bizottságokról is, ezért igazából nem az volta a kérdés, hogy bejelenti-e az EA a csomagot, hanem inkább az, hogy mikor teszi meg.

Végül november 7-ére, azaz az N7 napra esett a választás, és most már kimondhatjuk, leírhatjuk, hogy 2021 tavaszán érkezik a Mass Effect Legendary Edition. Az első három részt, valamint azok egyjátékos DLC-it magában foglaló kollekció célplatformjai a PC, a PlayStation 4 és az Xbox One, ugyanakkor természetesen futni fog PS5-ön és Xbox Series X|S konzolokon is méghozzá jobb minőségben.

Hirdetés

Fontos tudni, hogy a BioWare tudatosan nem használja a remake kifejezést, ugyanakkor törekszik arra, hogy a lehető legjobb élményben részesítse a rajongókat, és ennek szellemében hajt végre kisebb-nagyobb fejlesztéseket, amelyek következtében nagyobb felbontás (4K a plafon), stabilabb képfrissítési ráta, részletgazdagabb textúrák és karaktermodellek, fejlettebb shaderek és látványosabb effektek fogadják a széria veteránjait és az újoncokat egyaránt, amikor a Normandy fedélzetére teszik a lábukat Shepard parancsnok szerepében.

Érdekes módon egy szó sem esett még a Mass Effect 3 kooperatív többjátékos módjáról. Elképzelhető, hogy a csapat úgy ítélte meg, nem volt elég népszerű ahhoz, hogy további erőforrásokat áldozzanak rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)