Hirdetés

Heteken belül kikapcsolják az Overwatch lootbox vásárlási lehetőségét

|

Az Overwatch 2-re történő átállás részeként a Blizzard lezárja a dobozok vásárlásának lehetőségét, és már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Akár 45 dollár lesz egy skin, akár nem, az Overwatch 2-ben változik a monetizációs struktúra. Az Overwatchban jelenleg csak loot ládákat vásárolhatunk, melyekből véletlenszerűen szedhetünk ki különböző kozmetikai cuccokat. A véletlenszerű dobozok vásárlása viszont hamarosan leáll.

A jövőben az Overwatch 2 csak battle pass rendszert és közvetlen mikrotranzakciós megoldásokat használ majd, és a ládák teljesen kikerülnek a játékból.

Hirdetés

Az új rendszerre való átállás jegyében a Blizzard augusztus 30-án lekapcsolja a dobozvásárlás lehetőségét. A játék persze továbbra is ad ládákat jutalmul, ha szintet lépünk, de pénzért már nem vehetünk többet augusztus 30 után.

A bejelentés egyébként a Remix Vol. 3 eseményt bejelentő blogposzttal együtt érkezett. A Remix visszahozott ismét pár nagyon menő skint, nagyon menő, friss verziókban.

A Remix skinekkel együtt egy rakat játékmód is visszatér, köztük az Archives részleg annak minden PVE küldetésével együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)