Hirdetés

Heroes of the Storm - az Amani trollok vezetője csatlakozik a háborúhoz

|

Zul'jin soha nem hal meg, így hát a temető helyett a Nexusba került, ahol örök időkig harcolhat a Blizzard birodalom többi hősével és gonosztevőjével.

Hirdetés

Tegnap a Blizzard bemutatta, hogy ki lesz a Heroes of the Storm következő hőse. Az Amani trollok vezetője, aki maga is támogatta a hordát a második háború alatt, legközelebb a Nexus csataterein lesz látható.

Zul'jin és troll csapatai évtizedekig vívtak háborúkat a Quel'Thalas-i elfekkel, így számára nem volt kérdés, hogy csatlakozik-e a hordához a második ork háború idején.

Az Orgrim Doomhammer által vezérelt kampány során az Amani bandák a rosszabb végét húzták, és Zul'jin fogságba került, ahonnan csak a szerencsének és levágott karjának köszönhetően tudott elmenekülni.

A World of Warcraftban a The Burning Crusade kiegészítő során találkozhattunk vele és túlélő trolljaival, akik már nem bíztak meg se hordában se szövetségben, miután látták, hogy esküdt ellenségeik, az elfek már a horda színeit viselik.

Természetesen Azeroth hős kalandorai hetente egyszer rituálisan levágták a srácot a lootért, de az Amanik sosem halnak meg, így Zul'jin is a Nexusba került a temető helyett.

Heroes of the Storm hősként Zul'jin egy brutális sebzésosztó lesz, aki baltát dobálva darabolja majd fel ellenfeleit. Hogy pontosan mikor érkezik, azt egyelőre nem tudjuk, de mivel Ragnaros nincs egy hete, hogy befutott, így idén már nem számítunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)