Hirdetés

Heroes of the Storm - elindult a második születésnap ünneplése

|

A Blizzard MOBA játéka már két éve pörög, a fejlesztők pedig nem csak tortával ünnepelnek.

Hirdetés

Az Overwatch mellett a Heroes of the Storm is épp most tartja születésnapját. A MOBA már második megjelenési évfordulóját tölti, aminek örömére a fejlesztők megdobnak bennünket néhány loot dobozzal.

Mától egészen június 12-ig minden nap kaphatunk egy ládát, amennyiben legalább 1 AI meccset, Quick Play-t vagy Ranked mérkőzést lejátszunk. Az esemény ideje alatt három kör után egy spéci zászló, festés és ikon is jár.

Ez azért nem olyan ütős, mint az új Overwatch kinézetek, de azért nem olyan rossz a napi ingyen zsákmány. A Blizzard mindennek fejében ki is adta a hivatalos Heroes of the Storm Soundtrack albumot, amit YouTube-on és Spotify-on ingyenesen meghallgathatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)