Hirdetés

Hearthstone - jövő héten jön a szezon első egyjátékos modulja, így működik majd

|

Ugyan a Rise of Shadows szett már megérkezett, az ahhoz tartozó egyjátékos kampány még várat magára, de már az sem sokáig.

Hirdetés

Jövő hét csütörtökön fog befutni a Hearthstone: Rise of Shadows egyjátékos küldetése, amiben a League of E.V.I.L. egyik mitugrászát alakítjuk majd. Célunk az lesz, hogy betörjünk Dalaranba, és teljesen kifosszuk.

Hirdetés

Az első fejezet május 16-án érkezik, és Rakanishut irányíthatjuk benne, aki egyébként nem más, mint a King Togwaggle lámpájában világító tűz elementál. A játékmenet tekintetében Rakanishu a Mage kaszthoz tartozik, így annak a hősképességét is kapja meg, de idővel azon is változtatni lehet majd. Egyébként nagyrészt a régebbi Dungeon Run módokhoz lesz hasonló, csak rengeteg új mechanikát és encounter típust kapunk, illetve lesz egy Anomaly mód is, ami véletlenszerű szabályokkal teszi végtelenszer újrajátszhatóvá az élményt.

A további fejezetek az első megjelenését követő hetekben válnak majd elérhetővé. Mindegyiküket fel lehet oldani 700 arany vagy 7 dollár/fejezet áron. A teljes kalandot 20 dollárért (illetve majd nálunk az ennek megfelelő euró árért) lehet majd megnyitni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)