Hirdetés

Hearthstone - kezdetét vette a nyári esemény

|

Az ünneplésben még maga Ragnaros is részt vesz, és mindenféle jóságot hoz nekünk.

Hirdetés

A World of Warcraft játékosoknak biztosan nem kell bemutatni a Midsummer Fire Festivalt, amely során a nyári napfordulót ünnepeljük, és most már a Blizzard kártyás játékában is megjelent a különleges event, nem mással, mint a tűz urával a középpontban.

Hirdetés

Július 5-én, azaz tegnap elstartolt a Midsummer Fire Festival a Hearthstone-ban, és számos újdonság várja a játékosokat. Megnyílt egy új tavern brawl, ahol Ragnaros és kicsinyített, aranyosabb mása várják a kihívókat, és ha Mini Rag elég miniont elintéz, különleges emote-okat is bezsebelhetünk. Emellett pedig minden elvégzett küldetésért dupla mennyiségű arany jár, tehát most mindenképp megéri belépni, és megcsinálni napi feladatainkat.

A különleges esemény két hétig tart, úgyhogy még bőven van időtök lecsapni a jutalmakra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)