Hirdetés

Hearthstone - jövő héten mutatkozik be a következő kiegészítő

|

Már csak néhány nap és megtudjuk, hogy mi lesz a következő kártyacsomag témája. Sokan már jeget, élőholtakat és a király visszatérését látják maguk előtt.

Hirdetés

Még a Hearthstone bétája alatt a Blizzard előszeretettel mondogatta, hogy a tartalmak szempontjából megpróbálnak majd a World of Warcraft idővonalához közel eső utat járni. Ezek szerint pont itt lenne az ideje egy északi túrának vagy egy outlandi kalandnak.

Egyelőre csak egy viszonylag semmitmondó teaser képet láttunk, de az elég egyértelműnek tűnik, hogy az ablak túloldalán hatalmas vállasokat hordó karakterek álldogálnak. Ebből az /r/Hearthstone azt szűrte le, hogy középen az egykori Lich King, Arthas Menethil álldogál élőholtak és nekromanták gyűrűjében. Mondjuk engem inkább emlékeztet a Warlods of Draenor gárdáját bemutató háttérképre, de július 7-én meglátjuk kinek lesz igaza.

A bejelentés a HCT Spring Championship alatt fog megtörténni, amin a játékot fejlesztő Team 5 is ott lesz. A pontos időpont nekünk kicsit bajos, lévén a számunkra az izgalmas része 04:00-kor kezdődik majd. Aki úgy dönt, hogy ébren kivárja, az ezen a streamen követheti majd az eseményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)