Hirdetés

Hearthstone - itt az összes Knights of the Frozen Throne lap

|

Már mindegyik új kártyát ismerjük, és bizony van köztük jó néhány bizarr darab.

Hirdetés

A héten megérkezik a Blizzard kártyajátékának új kiegészítője, ami a fagyos kalandok mellett 135 vadonatúj lapot is hoz a játékba. Nemrég lehullt a lepel az utolsó ismeretlen darabokról is, így végre teljes képet kaptunk az újdonságokról.

Hirdetés

A kiegészítői lapjai között van olyan, ami teljes egészében lemásolja ellenfelünk pakliját, vagy épp tönkreteszi a másik játékos taktikáját. Sőt, még magát a Lich Kinget is leidézhetjük, aki nem csak erős, de minden kör végén dob egy random Death Knight lapot a kezünkbe.

Nem lehet szó nélkül elmenni a játék hőseinek átalakított verziói mellett sem, amiket kijátszva lecserélődnek karaktereink, és az új kinézet mellett új képességeket is kapnak. Így például Garrosh-ból Scourgelord Garrosh lesz, emellett pedig fegyvert és extra páncélt is kap.

A kártyák teljes listáját megtaláljátok a játék hivatalos oldalán, szóval még a megjelenés előtt van időtök átböngészni az összeset, hogy eldönthessétek, melyik passzolna leginkább a paklitokba.

A Knights of the Frozen Throne augusztus 10-én érkezik meg a Hearthstone-ba, de az európai játékosok csak egy nappal később, 11-én vághatnak bele az új kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)